Produkter


Se portfolio

Bøger

Her er det ofte private der henvender sig, men vi kan fremstille i alle kvaliteter og prislag. Hvis det er muligt, garnheftes bøgerne, så det bedste resultat opnås.

fra ca. 500,- pr. bind excl. moms og forsendelse.

Tidsskrifter

Gennem 20 år har bogbinderiet indbundet tidsskrifter til både private, firmaer og biblioteker. Alle indbindinger er udført efter prøver, så tidsskriftrækkerne kommer til at fremstå ensartede. Indbundet i solide lærredsbind, der holder i mange år.

Priser fra 500,- pr. bind excl. moms og forsendelse.

Menukort

Flere restauranter har efterspurgt holdbare løsninger til deres menukort. Her er et af kravene, at det skal være nemt at udskifte menuerne. Vi har bla. lavet menukort til Frederikshøj og Thors Mølle - begge i Højbjerg. Fremstilles i tæt samarbejde med den enkelte restaurant og udføres i både skind og lærred.

Ring for pris

Salmebøger

Den seneste udgave af Den Danske Salmebog bliver hurtigt slidt. I stedet for at købe nye kan de gamle ombindes - til både privatpersoner og kirker. Flere kirker fra hele landet har allerede fået ombundet deres salmebøger, senest Christianskirken i Aarhus. De nye bind bliver fremstillet i solide lærredsbind med guldtryk på ryg og forside, og selvfølgelig er kirkens navn påtrykt.

Priser fra 130,- excl. moms og fragt, ved bestilling af mindst 25 stk

Slægtsbøger

Bogbinderiet har gennem mange år samarbejdet med Nordisk Slægtsforskning i Viborg, og har nu fået mulighed for både at printe og færdiggøre slægtsbøger i mindre oplag. Vi printer og indbinder i samme gode kvalitet som både tidsskrifter og bøger. Priser efter oplag og sidetal. Indhent individuelle tilbud.

Priser efter oplag og sidetal. Indhent individuelle tilbud.

Guldtryk

Vi udfører præg og guldtryk på mange forskellige emner: punge, salmebøger, bibler etc.

Ring for pris

Digitalprint

Som noget nyt kan Bogbinderiet tilbyde digitalprint. Vi har lavet eksklusive opgaver for arkitektfirmaer og stiller gerne vores ekspertise til rådighed til specialopgaver. Senest har vi leveret printet til forfatteren og kunstneren Gerd Laugesens nyeste udgivelse.

Ring for pris